Reklamı Kapat

TSYD Kayseri Şube Başkanı Doğan Havur Oldu

TSYD Kayseri Şube Başkanı Doğan Havur Oldu
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Kayseri Şubesi, Oktay Ensari'nin vefatının ardından yeni başkanı belirlemek için olağanüstü genel kurula giderek yeni başkanını bugün belirledi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Kayseri Şubesi’nde yeni başkanı belli oldu. 

TSYD Kayseri Şubesi’nde Oktay Ensari’nin vefat etmesi nedeniyle Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Lokali’nde olağanüstü genel kurul yapıldı. Divan heyetinin oluşturulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda faaliyet raporları okunarak oylandı. Yapılan genel kurula tek liste ile katılan Doğan Havur, oy çokluğu ile TSYD Kayseri Şubesi Başkanlığı’na seçildi.

TSYD Kayseri Şube başkanı belli oldu! – İşte detaylar…

Doğan Havur yaptığı konuşmada, ‘Oktay Ensari’nin ve tüm üyelerin derneğimize büyük emekleri oldu. Sahada çalışan arkadaşların maçlarda, organizasyonlarda yaşadığı sıkıntıları konuştuk. Bu şehri yöneten yöneticilerimizle birlikte sizlerin önerileriyle bu derneği daha da yukarılara taşıma adına gayret göstereceğiz’ dedi. 

Yapılan genel kurul sonrası yönetim ve denetim kurulu şu şekilde oluştu;

Yönetim Kurulu Asil: Doğan Havur, Metin Kösedağ, Cem Atakan, Mustafa Gürbüz, Mustafa Duran, Olcay Düzgün, Sercan Küçükşahin

Yönetim Kurulu Yedek: Erhan Kan, Hakan Çiftçi, Samed Aydın Sun, Turan Bulut, Şevket Tekin, İlyas Kaplan, Koray Ülger

Denetim Kurulu Asil: Salih Balcı, Mehmet Serbez, Kürşat Açıkgöz.

Denetim Kurulu Yedek: Gizem Abatay, Ali Altuntaş, Mehmet Nilkalı.

PAYLAŞ
GÖNDER
×