Reklamı Kapat

Kayseri'de İş Kazası: Tamir İçin Girdiği Kazanda Hayatını Kaybetti

Kayseri'de İş Kazası: Tamir İçin Girdiği Kazanda Hayatını Kaybetti
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, bir PVC fabrikasında plastik doğrama kazanını tamir etmek isteyen Abdurrahman Kabadayı yaşamını yitirdi. Kazanın çalışması sonucu içeride kalan Kabadayı'nın cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.

KAYSERİ''de Abdurrahman Kabadayı (38), tamir için girdiği plastik doğrama kazanın çalışması sonucu hayatını kaybetti.

Olay, saat 11.00 sıralarında Melikgaziilçesi Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi 17''nci Cadde''deki bir PVC fabrikasında meydana geldi. Abdurrahman Kabadayı, çalıştığı fabrikada bozulan plastik doğrama kazanını tamir etmek için içine girdi. Makine, Kabadayı içindeyken çalıştı. Kazanın içinden çıkamayan Abdurrahman Kabadayı, hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazandan çıkarılan Abdurrahman Kabadayı''nın cenazesi, otopsi için KayseriDevlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

PAYLAŞ
GÖNDER
×