Reklamı Kapat

BAŞKAN AKAY SEÇİM TARİHİNİ AÇIKLADI!

BAŞKAN AKAY SEÇİM TARİHİNİ AÇIKLADI!
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, seçimli 72. Olağan Genel Kuruluna pancar üreticilerini davet etti.

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, tüm pancar üreticilerini 28 Mayıs 2025 Çarşamba günü saat 10.00''da RHG ENERTÜRK Kayseri Şehir Stadyumu''nda gerçekleştirilecek olan seçimli 72. Olağan Genel Kurul Toplantısı''na katılmaya davet etti.

Kayseri Şeker kurumsal hesabından açıklama yapan Başkan Akay, "Bu geleceğe sahip çıkmak için kadın ve erkek çiftçiler olarak Genel Kurula mutlaka bizzat katılmanız ve tercihinizi, iradenizi sandığa yansıtmanız, kendi geleceğinizle ilgili sonucu sizin belirlemenizi sağlayacaktır.

Yoksa seçimi ve sonucunu başkalarının iradesine bırakmış olursunuz." ifadelerini kullandı.

Başkan Akay, yaptığı açıklamada, "Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifimizin Seçimli 72. Olağan Genel Kurul Toplantısı 28 Mayıs 2025 Çarşamba günü saat 10.00’da RHG ENERTÜRK Kayseri Şehir Stadyumunda yapılacaktır.

Genel Kurulumuzun; Kayseri Pancar Kooperatifi ve Kayseri Şeker’in aziz çiftçilerine yakışır bir vakarla, olgunlukla, şölen, bayram havasında, kazasız, sorunsuz gerçekleşmesini diliyorum.

Bildiğiniz gibi bu güzide kuruluşlar, özellikle pancar eken çiftçilerimizin öz malı ve geçim kapısı, ailenizin ve çocuklarınızın geleceğidir. Bu geleceğe sahip çıkmak için kadın ve erkek çiftçiler olarak genel kurula mutlaka bizzat katılmanız ve tercihinizi, iradenizi sandığa yansıtmanız, kendi geleceğinizle ilgili sonucu sizin belirlemenizi sağlayacaktır. Yoksa seçimi ve sonucunu başkalarının iradesine bırakmış olursunuz.

Aziz çiftçi! Sen sahip çıkarsan güzide kuruluşlarımız güvenli ve başarılı bir şekilde size hizmet etmeye devam edecektir. 

Seçim sonucunun öncelikle siz aziz çiftçilerimize, kuruluşlarımıza, şeker sektörüne, tarım sektörüne ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Haydin seçimli genel kurula !!!

PAYLAŞ
GÖNDER
×