Reklamı Kapat

8 yaşındaki çocuğa işçi servisi çarptı

8 yaşındaki çocuğa işçi servisi çarptı
Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Küçük Mustafa Mahallesi Sokullu Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında bisikletiyle karşıya geçmek isterken işçi servisinin çarptığı çocuk hayatını kaybetti.

Küçük Mustafa Mahallesi Sokullu Caddesi üzerinde trafik kazasında meydana geldi.

 işçi servisi, bisikletle yolun karşısına geçmeye çalışan M.B.Ü.’ye (8) çarptı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yürek dayanmaz! 8 yaşındaki küçük çocuğa işçi servisi çarptı

Ekiplerin yaptığı ilk müdahalede talihsiz çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri de inceleme yaptı. Bu sırada olay yerine gelen çocuğun teyzesi de yeğeninin hayatını kaybettiğine inanamadı. "Ne olur bir şey yapın" diyerek sağlık ekiplerine seslenen kadın, fenalık geçirdi. M.B.Ü.’nün cansız bedeni de yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Servisin sürücüsü de gözaltına alındı.

Çevredeki güvenlik kameralarına da yansıyan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

PAYLAŞ
GÖNDER
×